Recenzii despre Zdorov

 • Inga
  Recomand această cremă tuturor! Am suferit de dureri articulare mult timp, iar această cremă mi-a rezolvat problemele! După o lună de utilizare, problemele articulare au dispărut. Acum îl folosesc în mod regulat pentru prevenire și îmi sfătuiesc prietenii!
  Zdorov
 • Gheorghe
  Problemele articulare au început să mă deranjeze după o intervenție chirurgicală la picior. A fost foarte dureros să mergi. Soția mea a comandat această ceară-cremă pentru mine, pentru a trata articulațiile. Acum a devenit mult mai ușor să mergi, durerile dispar. Continuăm cursul tratamentului.
  Zdorov
 • Mihaela
  Am folosit deja o cremă similară cu propolis pentru a trata durerile de genunchi. Dar îmi place mult mai mult această cremă, efectul se simte aproape imediat, iar din punct de vedere al consistenței este mult mai bun decât analogii. Vă recomand!
  Zdorov
 • Timur
  Crema rece! O folosim împreună cu soția mea. Durerea de spate a soției mele a dispărut și brațele mele au încetat să mai mai doară. Chiar merge! Acum o recomand prietenilor. Nu încetăm să-l folosim, facem proceduri în mod regulat pentru prevenire.
  Zdorov
 • Mihaela
  Toți cei care au întâmpinat dureri articulare știu cât de neplăcută și limitată este în viața de zi cu zi. Am căutat mult timp un remediu eficient pentru durerile de gât. Această cremă m-a ajutat foarte mult. Vă recomand!
  Zdorov
Evaluarea utilizatorilor Zdorov
4
19