Experiență de utilizare Zdorov

Experiență de la Daniel din Kazahstan

Zdorov crema deschisăMedicamentul a ajutat la durerile de genunchi.

Bună ziua! Vreau să vă povestesc despre experiența mea de utilizare a cremei Zdorov, este o cremă pentru tratamentul durerilor articulare, artritei și artrozei

Genunchii m-au deranjat deja de doi ani, am folosit unguente diferite, nimic nu m-a ajutat cu adevărat. Medicul m-a sfătuit să cumpăr o cremă pe bază de propolis, după care soția mea mi-a comandat-o prin internet.

Când a intrat Zdorov, am început imediat să-l ung pe genunchi de 3 ori pe zi. După două săptămâni, genunchii mei au început să mă doară mult mai puțin, iar după o lună durerea articulațiilor m-a părăsit complet! Pentru prevenire, continuu să-mi ung genunchii cu crema Zdorov. Recomand tuturor!

Experiență de la Tamara din Belarus

Cremă în mânăÎi sfătuiesc pe toți cei cu articulații cu probleme să cumpere această cremă.

Bună ziua! Am osteocondroză, adesea există dureri plictisitoare în regiunea lombară. Am folosit multe ceruri și creme diferite pe bază de propolis, dar tuturor nu le-a plăcut mirosul și absorbția îndelungată în piele. Un prieten m-a sfătuit să încerc crema Zdorov și mi-a dat-o să încerc. Mi-a placut foarte mult! Imediat eu și prietenul meu am comandat-o pe aceeași pe site-ul oficial. Acum, crema pentru tratamentul durerilor articulare, artritei și artrozei Zdorov este singurul remediu care mă ajută să-mi ameliorez simptomele și, în plus, mă face să mă simt bine când o folosesc. Folosesc crema de mult timp, ameliorează eficient durerile de la spate.

Cum se folosește?

Aplicarea cremei este foarte simplă. Se recomandă utilizarea propolisului cu ceară de până la trei ori pe zi timp de cel puțin o săptămână. Ar trebui aplicat cu mișcări de masaj în zona cu probleme. Vă recomand să așteptați aproximativ cinci minute până când este complet absorbit și, după aceea, puneți-vă hainele pentru a nu le pata cu cremă. Utilizarea regulată este foarte importantă. La început, am uitat de cremă, mi-am amintit doar când spatele a început să mă doară. Dar apoi a început să facă procedura în mod regulat, iar eficacitatea cremei a crescut semnificativ.